Hatha yoga is een vorm van yoga waarbij je van in- naar ontspanning gaat. De houdingen zijn eenvoudig aan te leren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de ademhaling. Door regelmatig aan yoga te doen zal je merken dat lichaam en geest meer in balans komen. Je bent je bewuster van je lichaam en zal daar meer en meer naar gaan handelen. Je leert voelen waar eventuele spanningen zitten en hoe je deze los kan laten. Ook zullen er regelmatig in de lessen ademhalingsoefeningen gedaan worden. Beter ademhalen brengt je meer levensenergie! Uitgangspunt bij deze vorm van yoga is rust en ontspanning.
Iedere les sluiten we af met een meditatie zodat het gehele lichaam tot rust kan komen. Hatha yoga is niet zweverig maar juist met beide benen op de grond! Deze vorm van yoga kan door alle leeftijden gedaan worden. Je hoeft dan ook niet bekend te zijn met yoga. Belangrijk vind ik dat jij je op je gemak voelt, dat je er mag zijn met alles wat er is. Lichamelijke ongemakken hoeven geen belemmering te zijn, als een houding niet goed lukt zal er een alternatief aan je worden gegeven, met eventueel gebruik van kussens. De lessen worden gegeven in een knusse, goed verwarmde ruimte, er brand een kaarsje en er hangt een mooie doek aan de muur.


NIEUW NU OOK PRIVE-YOGA

Prive-yoga betekend dat je in een veilige setting een op jouw lijf geschreven yoga-programma krijgt aangeboden. Je kan dit doen omdat je bepaalde klachten hebt, te denken valt aan oververmoeidheid, burn-out, spanningsklachten, ademhalingsklachten, enzovoorts. Of omdat je wat meer verdieping wilt in de yoga-beleving. Er zijn diverse redenen te bedenken. Denk je dat dit wat voor je zou zijn, aarzel niet en neem kontakt op!

Kosten: 

60 minuten € 50,00

De prive-yoga kan op diverse locatie's worden gegeven.

 

Carin Stolze-Maat
Telnr.: 06-36291089
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.