YOGA NIDRA - Iedere eerste woensdagavond van de maand, 06/02, 06/03, 03/04, 01/05, 05/06/2019

Yoga Nidra wordt ook wel de Yogische Slaap genoemd. Er wordt wel gezegd dat een uur Yoga Nidra gelijk staat aan drie uur slaap. Het brengt je in een diepe staat van ontspanning, nog een stapje verder als een normale meditatie. Waarin je een enorme stilte rust en ontspanning zult ervaren. Je ligt stil en hoeft niets te doen, als lang liggen voor jou lastig is kan je altijd tussentijds bewegen of op je zij gaan liggen. Je laat je alleen maar meenemen met mijn stem, en laat je daarmee wegdrijven, naar de stille plek in jou. Vooraf doen we lichte opwarmingsoefeningen, er is veel aandacht voor het comfortabel liggen met extra ondersteuning die zal worden aangeboden. Na afloop drinken we met elkaar een kop thee onder een dekentje en genieten nog even na.

Kosten:  17,50

Tijd: 19.30 - 21.00 uur

Locatie: Theehuis "Bij de buurvrouw", 1e etage, Oostgaag 18a, Maasland

 

Special-Yoga "KNIEËN" zaterdag 23 maart 2019

Heb je last van je knieën en wil je toch graag een yogales op de mat? Dan is deze workshop echt wat voor jou! We gaan yoga-oefeningen doen waarbij we de knieën zo min mogelijk gaan belasten. Er zijn ook dan nog heel veel oefeningen mogelijk. We doen opwarmingsoefeningen, ademhalingsoefeningen, zowel staande zittende als liggende yogaoefeningen en een extra lange heerlijke ontspannen meditatie. Erna drink je nog een lekkere kop thee onder je dekentje om langzaam terug te keren. Uiteindelijk voel jij je heerlijk ontspannen, rustig, opgeladen en vol energie. Het vertrouwen in je lichaam zal toenemen omdat je ervaart dat er nog heel veel wel mogelijk is. En ook lekker om zo'n extra lange yogales te ervaren!

Kosten: € 17,50

Tijd: 10.00 - 11.30 uur

 

Special-Yoga - "Let It Flow" zaterdag 13 april 2019

We gaan de energie laten stromen door diverse yoga-oefeningen, niet alleen uit de hatha-yoga maar ook dru-yoga, tai chi, qi-gong en ki-oefeningen. En als laatste een hele rustige beweegmeditatie waarbij je iedere keer terugkeert naar je midden. Je voelt je opgeladen, terug in je centrum, stevig en krachtig.

Kosten: € 17,50

Tijd: 10.00 - 11.30 uur

 

Mini-Retraite "Zen aan Zee"

Een combinatie van meditatief wandelen en Yoga. Met je voeten in het zand, de ruisende zee op de achtergrond, het zonnetje op je gezicht en een frisse zeelucht. Door meditatief te wandelen ervaar je de natuur nog intenser, je verscherpt je zintuigen, je ademt dieper door de zeelucht. Je ervaart echt een vakantiegevoel, wat is er meer nodig om gelukkig te zijn...

We verzamelen om 10.00 uur op een nog nader te bepalen locatie in Hoek van Holland.

Kosten: € 15,00

 

Alle activiteiten vinden plaats bij drukkerij de Groot, Dr. Kuyperkade 27-C, Maassluis, uitgezonderd de Yoga Nidra zie de beschrijving hierboven.

Opgeven/informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 36291089

 

Alle actviteiten vinden plaats aan de Dr. Kuyperkade 27 C, ingang "drukkerij de Groot" te Maassluis
Voor alle bovenstaande activiteiten graag vooraf aanmelden bij:

Carin Stolze - Maat
Yoga Carin
t: 06 36291089
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.