GRATIS PROEFLES IN JANUARI 2020, geef je snel op want de groepen stromen al vol!

 

Yoga Carin gaat met ingang van januari 2020 ook lessen verzorgen in de Steendijkpolder aan de Dr. Albert Schweitzerdreef 433A. in een mooie, nieuwe en sfeervolle ruimte.

 

De hierna volgende workshops zijn geschikt voor iedereen, met of zonder klachten, yoga op de stoel of mat, het kan allemaal!

 

"Relax-Verwenochtend" - Yoga - Yoga Nidra - Klankschalen - Zaterdag 29 februari

Een ochtend helemaal voor jou! Genieten en thuiskomen bij jezelf.Met een extra lange heerlijke yogales, om te ontspannen en tot rust te komen. Laat je erna meedrijven op de geluiden van de klankschalen om van daaruit steeds meer naar verstilling toe te gaan in de Yoga Nidra. Erna word je lekker verwend met thee en lekkers. Je voelt je na afloop heerlijk ontspannen, kalm en thuis bij jezelf.

Tijd: 9.45 - 11.30 uur

Locatie: Vlaardingsedijk 9, Maassluis

Kosten: € 17,50

 

"Terug in balans" - Chakra-Yoga en Klankschalendroomreis - Zaterdag 28 maart

In deze workshop gaan we dieper in op de betekenis van de chakra's, door de chakra-yogaoefeningen maak je kontakt met de chakra's. Je gaat voelen waar ze zich bevinden, of ze in balans zijn of niet en welke oefeningen je hiervoor kunt doen om in balans terug te komen. De klankschalendroomreis als afsluiting laat je helemaal ontspannen en tot rust komen. Je voelt je erna weer helemaal opgeladen, ontspannen, terug bij jezelf.

Tijd: 10.00 - 11.30 uur

Locatie: Vlaardingsedijk 9, Maassluis

Kosten: € 17,50

 

 

 Opgeven/informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 36291089

 

 


Voor alle bovenstaande activiteiten graag vooraf aanmelden bij:

Carin Stolze - Maat
Yoga Carin
t: 06 36291089
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.