Yoga Carin verzorgt nu ook wekelijks een les Stoel-Yoga op de dinsdagmiddag aan somatische patiënten in verzorgingstehuis "de Kreek" te 's Gravenzande. Een verrijking om dit te mogen doen! 

 

De komende periode geeft Yoga Carin in diverse mantelzorgcafé's een workshop Stoel-Yoga, u hoeft zich niet aan te melden, de koffie staat klaar. Leuk als ik u dan mag ontmoeten:

- 02 mei van 10.00 - 12.00 uur, locatie "Seniorenweb", de Vloot 66, Maassluis

- 14 mei van 10.00 - 12.00 uur, locatie "de Groene Luiken", Oosthavenkade 8, Vlaardingen.

- 25 juni van 10.00 - 12.00 uur, locatie "de Wilgenburg", Land van Ris 6, Schiedam.

 

YOGA NIDRA - Iedere eerste woensdagavond van de maand, 06/02, 06/03, 03/04, 05/06/2019

Yoga Nidra wordt ook wel de Yogische Slaap genoemd. Er wordt wel gezegd dat een uur Yoga Nidra gelijk staat aan drie uur slaap. Het brengt je in een diepe staat van ontspanning, nog een stapje verder als een normale meditatie. Waarin je een enorme stilte rust en ontspanning zult ervaren. Je ligt stil en hoeft niets te doen, als lang liggen voor jou lastig is kan je altijd tussentijds bewegen of op je zij gaan liggen. Je laat je alleen maar meenemen met mijn stem, en laat je daarmee wegdrijven, naar de stille plek in jou. Vooraf doen we lichte opwarmingsoefeningen, er is veel aandacht voor het comfortabel liggen met extra ondersteuning die zal worden aangeboden. Na afloop drinken we met elkaar een kop thee onder een dekentje en genieten nog even na.

Kosten:  17,50

Tijd: 19.30 - 21.00 uur

Locatie: Theehuis "Bij de buurvrouw", 1e etage, Oostgaag 18a, Maasland

 

MINIRETRAITE -  "ZEN AAN ZEE" - zaterdag 11 mei 2019

Een combinatie van een meditatieve duinwandeling en Yoga. Met je voeten in het zand, de ruisende zee op de achtergrond, het zonnetje op je gezicht en een frisse zeelucht. Door meditatief te wandelen ervaar je de natuur nog intenser, je verscherpt je zintuigen, je ademt dieper door de zeelucht. Je ervaart echt een vakantiegevoel, wat is er meer nodig om gelukkig te zijn...

We verzamelen om 10.00 uur op een nog nader te bepalen locatie in Hoek van Holland.

Kosten: € 15,00

Tijd: 10.00 - 12.00 uur

 

SPECIAL-YOGA en Klankschalendroomreis - "Vreugde" - zaterdag 29 juni

Vier samen met mij het leven. We gaan er met elkaar een leuke, luchtige workshop van maken, vooral genieten met een grote G. Plezier maken met elkaar staat hierin voorop. Hoe we dat precies vorm gaan geven blijft nog even een verrassing, dat het leuk gaat worden is één ding wat zeker is. Als het weer het toelaat gaan we ook buiten oefeningen doen (onder voorbehoud) Afsluitend krijg je een heerlijke superlange klankschalendroomreis. Ik weet zeker dat je met een glimlach huiswaarts zal keren.

Tijd: 10.00 - 11.30 uur

Kosten: € 17,50

 

BUITEN-YOGA -  "Let it flow" - zaterdag 13 juli

Doe je mee met deze superfijne yoga-workshop, heerlijk buiten in de natuur, met net dat beetje meer? Laat je verrassen en ervaar de verbinding met de natuur, met je voeten in de aarde, het ruisen van de bladeren van bomen, de vogeltjes die je vergezellen, de wind die speelt met je haren en zachtjes je huid aanraakt, de zon die je lichaam verwarmt. We doen daarbij diverse oefeningen om ons met de aarde en de natuur te verbinden.

Tijd: 10.00 - 11.30 uur

Kosten: € 15,00

We verzamelen bij de parkeerplaats van de scouting "Paulusgroep", Vlaardingsedijk 9, Maassluis

 

YOGA AAN ZEE - zaterdag 7 september

Wil je ook nog even dat vakantiegevoel behouden? Kom dan zeker meedoen met deze heerlijke Yoga Aan Zee. Verbind je met alle natuurelementen, voel het zand onder je voeten, proef de zoute zeewind, voel hoe de wind speelt met je haren, hoor het ruisen van de golven, de meeuwen. Laat je verrassen door de oefeningen die zorgen voor verbinding met de natuur en met jezelf.

Tijd: 10.00 - 11.30 uur

Kosten: € 15,00

We verzamelen op een nog nader te bepalen locatie in Hoek van Holland.

 

Alle activiteiten vinden plaats bij drukkerij de Groot, Dr. Kuyperkade 27-C, Maassluis, uitgezonderd de Yoga Nidra zie de beschrijving hierboven.

Opgeven/informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 36291089

 

Alle actviteiten vinden plaats aan de Dr. Kuyperkade 27 C, ingang "drukkerij de Groot" te Maassluis
Voor alle bovenstaande activiteiten graag vooraf aanmelden bij:

Carin Stolze - Maat
Yoga Carin
t: 06 36291089
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.