Yoga Carin heeft een mooie samenwerking met diverse organisaties. In dit jaar verzorgt Yoga Carin onder andere yogalessen voor Senioren Welzijn en de vrouwenvereniging te Maassluis. Daarnaast geeft Yoga Carin regelmatig yogalessen bij Inloophuis Carma in Naaldwijk. 

 

Nieuwe workshops van het najaar.

 

7 oktober van 10.00 - 12.00 uur - Special Yoga en klankschalenbad "Terug in balans" 

Tijd voor jezelf om op te laden, op adem te komen, te ontspannen en thuis te komen bij jezelf.

We gaan hierbij passende rustige yoga-oefeningen doen. Een combinatie van diverse yogastijlen, zoals dru-yoga, hatha-yoga, yin-yoga en restorative yoga. De energie laten we weer stromen door middel van qi-gongoefeningen. Je leert jezelf een massage te geven die je thuis ook toe kunt passen. Je krijgt een affirmatie mee, die je thuis kunt gebruiken. Het laatste half uur van de workshop laat je je heerlijk meedrijven op de klanken van de klankschalen. Erna word je verwend met thee en lekkernijen. Een aanrader om na de zomer terug in balans te komen. 

Kosten: € 25,00

Locatie: Nijverheidstraat 4a rd, Maassluis

Opgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06 36291089

 

09 december van 10.00 - 12.00 uur - Special Yoga en klankschalenbad "Thuiskomen"

Langzaam gaan we net als de natuur van buiten weer meer naar binnen keren. Deze workshop past hier heel goed bij, je gaat herstellen van alle dagelijkse druktes. Letterlijk op adem komen door middel van ademhalingsoefeningen en zachte yoga-oefeningen. Een verwenochtend helemaal voor jou, het woord genieten staat hierbij centraal. Tot slot is het klankschalenbad de kers op de taart. Je komt weer helemaal thuis bij jezelf.

Kosten: € 25,00

Locatie: Nijverheidstraat 4a rd, Maassluis

Opgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06 36291089

 

 

 

                                

 

 Carin Stolze - Maat
Yoga Carin

Nijverheidstraat 4a rood, Maassluis
t: 06 36291089
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.