Yoga Carin heeft een mooie samenwerking met diverse organisaties. In het nieuwe jaar 2023 verzorgt Yoga Carin onder andere yogalessen voor Senioren Welzijn en de vrouwenvereniging te Maassluis. Daarnaast geeft Yoga Carin regelmatig yogalessen bij Inloophuis Carma in Naaldwijk. 

 

Komende activiteiten:

 

NIEUWE STOELYOGA-GROEP OP DE DINSDAGOCHTEND VAN 9.30-10.30 uur.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij, geef je op voor een proefles! 

  

Mindfulwandeling naar Stiltegoed op zaterdagochtend 20 mei 2023

"Vertraag, zodat je de natuur kan zien bewegen". 

We gaan heel rustig (meditatief) wandelen tussen de schapen in een prachtig polderlandschap, we lezen de diverse teksten welke een verdiepende uitwerking op je zullen hebben. Daarnaast maken we verbinding met de natuur en openen we onze zintuigen door middel van diverse oefeningen. Met een lekkere beker thee sluiten we de ochtend af. Dit wordt echt een cadeau voor jezelf, ga je mee op pad?

Datum: zaterdag 20 mei

Tijd: 10.00 - 11.30 uur 

Kosten: € 17,50

Verzamelen: nadere informatie volgt bij je aanmelding

Opgeven/informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 36291089

 

22 april - Specialyoga en Gemberpakking op de nieren met Live klankenbad

We gaan van een tijd van inkeer de Yin-energie, langzaam weer meer naar buiten toekeren, de Yang-energie. De workshop zal dan ook een combinatie worden van rustige maar ook meer actieve, open Yoga-houdingen. We laten de energie stromen en haar werk doen. Na de yoga krijg je een gemberpakking op je onderrug bij de nieren met een warme kruik erover onder een dekentje. Deze gemberpakking werkt zuiverend en energie versterkend en geeft een hele diepe ontspanning. Je voelt de vermoeidheid van je afglijden en kan je tegelijkertijd weer helemaal opladen met energie en dit onder het genot van de prachtige diverse klanken van de verschillende muzieksoorten die Live worden bespeeld, denk onder andere aan de rainstick, klankschalen, koshi's, sjamanendrum en oceandrum.

Tijd: 09.45 - 12.00 uur

Locatie: Nijverheidstraat 4a rd, Maassluis

Kosten: € 25,00

Opgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 36291089

 

15 juli - Mindful Zomerwandeling naar het Strand en de duinen

Nadere informatie volgt

 

28 Oktober - Mindful Herfstwandeling naar het bos

Nadere informatie volgt

 

                                

 

 Carin Stolze - Maat
Yoga Carin

Nijverheidstraat 4a rood, Maassluis
t: 06 36291089
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.