Yoga Carin heeft een mooie samenwerking met diverse organisaties, waaronder Stichting Welzijn Midden-Delfland (SWMD) waar ze yogalessen in Maasland voor verzorgt. 

 

Komende activiteiten:

  

 

28 mei 2022 - Yoga Special - Chakrayoga - Terug in balans

De zeven chakra's bevinden zich vanaf de stuit omhoog door het lichaam naar de kruin. We gaan verbinding maken met deze chakra's door middel van gerichte yoga-oefeningen. Hierdoor kunnen bepaalde eventuele blokkades worden opgeheven en komt het lichaam terug in balans. Als afsluiting volgt een heerlijke klankschalenmeditatie, waarbij jij je kan laten drijven op de klanken. Deze ochtend zal een helend effect hebben op lichaam en geest.

Tijd: 10.00 - 12.00 uur

Kosten: € 25,00 

Locatie: yogastudio aan de Nijverheidsstraat 4a Rood, Maassluis

 

Buitenyoga in juni en juli

Heerlijk buiten ontspannen, uitkijkend over het meer, met de vogeltjes op de achtergrond en de zon die je lichaam verwarmd. Het geeft je een vakantiegevoel, vrijheid en ruimte. Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te kunnen doen. Geschikt voor alle leeftijden. Voel je welkom om mee te doen.

Iedere 1e en 3e woensdag van de maand, 01 en 15 juni, 06 en 20 juli

Tijd: 9.30 - 10.30 uur

Locatie: Oranjeplassen, Maassluis

Kosten: € 10,00

Graag vooraf opgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 36291089 

 

13 september 2022 - Gratis introductieles STOELYOGA

Heb je lichamelijke klachten en ben je op zoek naar meer rust en ontspanning? Dan is stoelyoga echt iets voor jou! Stoelyoga is vooral heerlijk ontspannen. Er word actief gewerkt aan het lichaam. Met zittende en ook staande oefeningen, en ademhalingsoefeningen. Aangepast aan jou mogelijkheden, bijvoorbeeld als staan lastig is doe je de oefening zittend. We sluiten de les af met een eindontspanning. Toegankelijk voor alle leeftijden, ervaring is niet nodig. Laat je verrassen in deze introductieles en kom helemaal tot rust.

Tijd: 19.00 - 20.00 uur

Kosten: gratis

Locatie: yogastudio aan de Nijverheidsstraat 4a rood, Maassluis

Opgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 36291089

 

 

 

 

 

 

 

                                

 

 Carin Stolze - Maat
Yoga Carin

Nijverheidstraat 4a rood, Maassluis
t: 06 36291089
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.