NIEUW: Yoga Carin verzorgt nu ook workshops Stoelyoga op uw locatie in Maassluis en omstreken, informeer naar de mogelijkheden.

 

Wat is Stoelyoga?

Stoelyoga bestaat uit eenvoudige yogaoefeningen die gedaan worden op de (rol)-stoel of naast de stoel terwijl je de stoel vasthoudt. De oefeningen worden gedaan in een zonodig aangepast rustig tempo en houding. De lessen kunnen verzorgt worden op locatie of in de yogastudio.

 

Waar bestaat een les uit?

Een les bestaat uit opwarmingsoefeningen, ademhalingsoefeningen, yoga-oefeningen, en een meditatie/ontspanningsoefening.

 

Voor wie is Stoelyoga geschikt?

De oefeningen zijn zeer geschikt voor diegenen met diverse klachten, er wordt gekeken naar de lichamelijke mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden om zo meer vertrouwen in het lichaam op te bouwen. Ook binnen een bedrijf is Stoelyoga heel goed in te zetten om de medewerkers een stuk ontspanning te bieden. 

 

Wat zijn de positieve uitwerkingen van Stoelyoga?

Naast dat Stoelyoga rust en ontspanning geeft, zorgt Stoelyoga voor toename van spierkracht, is het heel goed voor de gewrichten, zorgt het voor een betere doorbloeding en een diepere ademhaling wat maakt dat je beter slaapt en minder piekert.

 

Stoelyoga binnen uw bedrijf

Stoelyoga is zeer geschikt om in te zetten binnen uw bedrijf om uw medewerkers op een effectieve en eenvoudige manier te laten ontspannen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Interesse in Stoelyoga

Heeft u interesse in Stoelyoga op locatie in Maassluis en omstreken, informeer naar de mogelijkheden. Op vrijdagochtend wordt er een les stoelyoga verzorgt aan de Nijverheidstraat 4a rood, 1e etage te Maassluis, geef je op voor een proefles!

Carin Stolze-Maat

Nijverheidstraat 4a rood, Maassluis

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 36291089